Jul i Järvsö

Allmänt, Fotografi / Permalink / 0
Vi hade en underbar ju i Järvsö. Sådär perfekt och lagom med vår lilla familj. Huset som mamma hade hyrt var jättefint och låg centralt nära backen i Järvsö. Dock blev det bara en dags snowboardåkning då snön var så himla dålig. Mitch testade bräda för första gången och som jag gissat så gick det galant och han blev nästan bättre än mig på en dag. Han är ju redan en fena på att åka både skateboard, wakeboard och lite surfing, så det var inte helt oväntat att han efter några åk i barnbacken var redo för de större backarna. Nästa skidsemester kommer han definitivt gå om mig om han åker bräda. Jag fegade ur totalt denna gång då backarna var så isiga och blöta vilket resulterar i att jag inte vågar ta ut svängarna alls och åker som en riktig nybörjare igen. Nästa skidsemester blir det förhoppningsvis bättre åkning. Men vi hann också med en dag i Harsa där det blev 10km längdskidåkning. Jag har inte åkt sen jag var liten och för Mitch för detta helgens andra premiär. Väldigt härlig träning och det är ju så härligt när man känner sig helt ensam ute i en knäpptyst snötäckt skog och det enda som hörs är knarrandet under skidorna. Idag är det nyårsafton och vi ska strax dra iväg in till stan där vi ska checka in på fint hotell där vi bokat nyårspaket för att både fira nyår och vår 2-årsdag som också är idag. Gott nytt år på er allihopa!
 
Lite bilder ifrån jul:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det blev en vit jul, nästan!

Allmänt, Sverige / Järvsö / Permalink / 0
Lite snö är det faktiskt i Järvsö! Igår åkte Mitch och jag längdskidor i Harsagården och där var det rejält med snö. Det ligger en bit högre upp ifrån byn och av ren tur hade det snöat natten innan. Det blev en 10 km runda och det räckte gott och väl! Jäklar vad vi fick ta i. Eller ja, mest jag. Konditionen är väl inte på topp och första 5km var bara uppförsbackar! Men det kändes skönt med lite träning innan all julmat som vi proppat i oss idag. 
Imorgon tar vi fram brädorna för lite snowboardåkning i backen! 

Merry Christmas!

Allmänt / Permalink / 0
Om ca 15 min kommer lillebror och hämtar upp oss och så bär det av mot Järvsö. Snöläget är fortfarande lite oroligt där uppe men det är en del backar öppna på berget i alla fall, så snowboardåkningen blir av i alla fall! Bilen kommer att vara fullpackad med skidkläder, julklappar, knäck, alkohol och sällskapsspel, blir tveksamt om vi ens får plats! Men det ska bli så himla skönt att komma iväg från Stockholm ett tag! 
 
Kommer nog ha begränsad tillgång till internet så jag vill passa på att säga God Jul till er allihopa! 
 
 
Till top